Wie zijn wij

Wie zijn wij

Jan Boekestijn, business coach en trainer

Ik vind het uitermate belangrijk dat mensen zich kunnen ontwikkelen. Dit lukt des te beter wanneer iemand in een geschikte omgeving leeft en werkt. Waar voldoende uitdagingen bestaan die iemand stimuleren te groeien. Helaas is dat niet altijd realiteit. Als coach en trainer streef ik naar een maximale fit tussen wat iemand (in potentie) kan en wat iemand moet. Bij een onbalans help ik die herstellen met uitzicht op een gelukkig leven. Ik zie bij anderen snel kwaliteiten en talenten, ook al zijn die nog niet geheel ontwikkeld. Daar ligt mijn passie: mensen trots maken op wie ze zijn en wat ze kunnen. Maar ook in het helpen creëren van een omgeving waarin mensen kunnen excelleren. Waar mensen het beste in elkaar naar boven halen. Alleen dan lukt het maximaal resultaat te halen voor je gast, je organisatie en uiteindelijk voor je zelf.

Deirdre Schokking, trainer en coach in communicatie, gastvrijheid en persoonlijke ontwikkeling

‘Kennis laten stromen door mensen te ontmoeten en samen wijzer te worden.’ Dát is mijn drijfveer. Gastvrijheid is voor mij daarbij een belangrijk onderdeel. Gastvrijheid betekent voor mij aandacht, warmte, gezelligheid, je welkom voelen.

Vanuit mijn ervaring als mede camping eigenaar op Terschelling, heb ik ontdekt wat de kracht van gastvrijheid is. Ik heb me daarom in dit onderwerp gespecialiseerd. Gastvrijheid heeft alles te maken met het omgaan met mensen. Gastvrijheid geeft antwoord op de vraag hoe je ervoor kunt zorgen dat gasten je bedrijf bezoeken en graag weer terugkomen. Werken aan gastvrijheid is werken aan de basis. Samen ben je immers het visitekaartje? Door gastvrij te zijn, haal je meer rendement uit jezelf en je bedrijf. Bij gastvrijheid draait het om plezier in je werk en aandacht voor elkaar. Communicatie en persoonlijke ontwikkeling zijn daarom belangrijke elementen in gastvrijheidstrainingen. Bekijk je bedrijf eens vanuit de ogen van je gast. Wat kan er anders? Wat kan er beter? Het leuke aan gastvrijheid is dat iedereen er wel een gevoel bij heeft; wij zijn allemaal wel eens gast, gastvrouw of -heer. Gastvrijheid is veelomvattend. Gastvrijheid is interessant. Ontdek wat gastvrijheid allemaal voor jou en je organisatie kan betekenen. Wij helpen je graag.